
سیب پلوی کرمانشاهی

سیب پلو_کرمانشاهی
برو ادامه مطلب
من اهل کرمانشاه نیستم و قطعا تخصصی تو درست کردن این غذا ندارم. اما طبق دستورات موجود در اینترنت، اول مقداری برنج نم کردم، دو تا سیبزمینی رو پوست کردم و نگینی خرد کردم و با برنجها ریختم تو قابلمهی آب جوش و نمک تا بپزن، وقتی پختن آبکششون کردم. کف قابلمه روغن حیوانی ریختم و برای تهدیگش نون گذاشتم. بعد برنج و سیبزمینیهای آبکش شده رو به همراه شوید خشکشده (مثل شویدپلو) به صورت لایه لایه ریختم تو قابلمه و گذاشتم دم بکشه
•
در کنارش چند تا رون مرغ رو هم اول با پیاز و زعفرونو نمک و فلفل پختم، در نهایت وقتی آب مرغ کمی غلیظ شد مرغها رو از تو قابلمه خارج کردم و تو کمی روغن سرخشون کردم
•
وقتی برنجم اماده شد روش یه عااالمه 🤩 روغن حیوانی 😋 ریختم و مرغها رو چیدم روی برنجها و با بهبه و چهچه خوردیمشون
•
البته گویا این غذا رو میشه با گوشت یا هر چیزی که بخواین سرو کنید. من با مرغ سرو کرده بودم 🍗