خاچاپوری


صبحانه ای باطعم خاچاپوری
برو ادامه مطلب
برا درست کردن خاچاپوری
نیاز دارید :
۴۰۰گرم ارد سفید
۱۰گرم کره
۷ گرمنمک
۸گرم خمیر مایه
۱۲گرم شکر
۲۰۰گرم یا معادل یک پیمانه شیرینی پزی آب ولرم (البته به آب خور ارد بستگی داره ممکنه بیشتر نیاز داشته باشید )
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید غیر از کره
تا خمیر منسجمی تشکیل بشه و سپس کره را به خورد خمیر بدهید
در یک ظرف چرب استراحت دهید بین ۳۰_۴۵دقیقه
بعد از پف و دوبرابر شدن خمیر را به چهار چانه تقسیم کنید و دوباره استراحت ۱۵_۲۰دقیقه
سپس هر چانه را با وردنه به حالت بیضی باز کنید و با دست فرم قایق دهید
خاچاپوری پنیر و سیر :پنیر لبنه یا ویلی با ادویه یا سیر له شده
خاچاپوری پیتزایی:پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای
مخلوط های وسط خاچاپوری رو برنید و استراحت دهید
یک تخم مرغ کامل را هم زده و با برس به لبه ها بکشید
تا فر با دمای ۱۹۰درجه گرم شد
در طبقه وسط گذاشته
بعد از یک ربع وسط نان و پنیر را گود کرده یک عدد تخم مرغ را به طور کامل بریزید
و دوباره در فر بکذارید تا زمانی که تخم مرغ بسته و پخته شود
بعد از بیرون آوردن از فر با برس کره به اطراف نان بمالید
صبحانه ای متفاوت رو تجربه کنید
نوووش جووون