خاچاپوری

tanin tanin tanin · 1400/10/14 09:23 · خواندن 1 دقیقه
خاچاپوری

 

صبحانه ای باطعم خاچاپوری

برو ادامه مطلب
 



برا درست کردن خاچاپوری 
نیاز دارید :


۴۰۰گرم ارد سفید 
۱۰گرم کره
۷ گرم‌نمک 
۸گرم خمیر مایه 
۱۲گرم شکر
۲۰۰گرم یا معادل یک پیمانه شیرینی پزی آب ولرم (البته به آب خور ارد بستگی داره ممکنه بیشتر نیاز داشته باشید )
تمام مواد رو باهم مخلوط کنید غیر از کره 
تا خمیر منسجمی تشکیل بشه و سپس کره را به خورد خمیر بدهید
در یک ظرف چرب استراحت دهید بین ۳۰_۴۵دقیقه
بعد از پف و دوبرابر شدن خمیر را به چهار چانه تقسیم کنید و دوباره استراحت ۱۵_۲۰دقیقه
سپس هر چانه را با وردنه به حالت بیضی باز کنید و با دست فرم قایق دهید 
خاچاپوری پنیر و سیر :پنیر لبنه یا ویلی با ادویه یا سیر له شده 
خاچاپوری پیتزایی:پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای 

مخلوط های وسط خاچاپوری رو برنید و استراحت دهید 
یک تخم مرغ کامل را هم زده و با برس به لبه ها بکشید 
تا فر با دمای ۱۹۰درجه گرم شد 
در طبقه وسط گذاشته 
بعد از یک ربع وسط نان و پنیر را گود کرده یک عدد تخم مرغ را به طور کامل بریزید 
و دوباره در فر بکذارید تا زمانی که تخم مرغ بسته و پخته شود 
بعد از بیرون آوردن از فر با برس کره به اطراف نان بمالید 

صبحانه ای متفاوت رو تجربه کنید 
نوووش جووون